Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, çok büyük paralar kazanacağına, yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada ölü insanın elini öpmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ölen insanın elini öpmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek daha güzelleşeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, hakkını alacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, şaşkın olacağına, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments