Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanların elini öpmek

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek insan sevindireceğine, dua alacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iç açıcı sözlere işarettir.

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek toplum içindeki değerinin artacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü insanın elini öpmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments