Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareler ve kediler görmek

Rüyada fareler ve kediler görmek

Rüyada fareler ve kediler görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareler ve kediler gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, eski enerjisini bulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada fare kedi köpek görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada kedi köpek fare görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare görmek hasret çekileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada fare ve kedi görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına rivayet eder.

Rüyada fare ve kedi öldürmek dertlerin günden güne daha da artacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iyi anlaşacağına işaret eder.

Rüyada kedi ağzında fare görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments