Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz önemli bir ilişkinizle ilgili doğru kararı vermenize yardım edebilir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek çok daha büyük adımların atılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulur.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, yardımın alınacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek rızkın ve kazancın artacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet eder.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments