Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve beyaz fare görmek

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve beyaz fare gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek kalbini tekrar hayata açacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada fare ve kedi görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve fareler görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi öldürmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada köpek kedi fare görmek büyük bir özgüven kazanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments