Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, temize çıkacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulur.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kediyle oynadığını görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kedinin oynadığını görmek kısa sürede başarısının artacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işarettir.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına inanılır.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments