Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın yaladığını görmek

Rüyada atın yaladığını görmek

Rüyada atın yaladığını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, canlanacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada atın yaladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada atın yaladığını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkeklik organını yalamak gerginliğin biteceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Rüyada el yalamak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın uzvu yalamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalet eder.

Rüyada şeyini yalamak gönül sızılarının dineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kadının organını yalamak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, saygın biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi organını yalamak sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, siparişlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kulak yalamak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments