Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak yalamak

Rüyada kulak yalamak

Rüyada kulak yalamak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, üzüntülerin son bulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalettir.

Rüyada kulak yalamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız geçmişte sizin için önemli olan bir ilişkiye zarar verebilir.

Rüyada kulak yalamak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada vajına yalamak zorluk ve zahmete düşeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulur.

Rüyada yüz yalamak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada rahim yalamak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin organını yalamak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun yalamak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuzun yaladığını görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada erkeklik organını yalamak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments