Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el yalamak

Rüyada el yalamak

Rüyada el yalamak insanlarla bir araya geleceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada el yalamak gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Rüyada eli yalamak işlerinin hızlanacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada el yalamak şifa göreceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret eder.

Rüyada elini yalamak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı yalamak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gülüp eğleneceğine delalettir.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, borcunun da hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağını yalamak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments