Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü elini öpmek

Rüyada ölü elini öpmek

Rüyada ölü elini öpmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalettir.

Rüyada ölü elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Rüyada ölü elini öpmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada ölünün eli öpmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına inanılır.

Rüyada ölünü elini öpmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, insanlara öncülük edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü el öpmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini öpmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada ölü annenin elini öpmek güzel sözler işiteceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin elini öpmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments