Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünü elini öpmek

Rüyada ölünü elini öpmek

Rüyada ölünü elini öpmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünü elini öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere yardımlarınız ilişkiye güç kazandırabilir.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kadının elini öpmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulur.

Rüyada bir ölünün elini öpmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün eli öpmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet eder.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments