Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü annenin elini öpmek

Rüyada ölü annenin elini öpmek

Rüyada ölü annenin elini öpmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada ölü annenin elini öpmek gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Rüyada ölü annenin elini öpmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yanlış yollardan döneceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek hem mal ve para kaybedeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin elini öpmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine inanılır.

Rüyada ölen annenin elini öpmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin el öpmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, işinin ehli olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments