Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin elini öpmek

Rüyada ölü birinin elini öpmek

Rüyada ölü birinin elini öpmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü adamın elini öpmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hanesinin bollukla dolacağına işaret eder.

Rüyada ölülerin elini öpmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada ölü birini elini öpmek ona mutluluk getireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün eli öpmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinin öpmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret eder.

Rüyada ölü kadının elini öpmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ölünün el öpmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments