Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün eli öpmek

Rüyada ölünün eli öpmek

Rüyada ölünün eli öpmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine yorulur.

Rüyada ölünün eli öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek âlim kişiler arasına gireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek durgunlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, layık olduklarına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin elini öpmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elini öpmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin elini öpmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, dertlerin sonlanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kayınvalidenin elini öpmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments