Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü el öpmek

Rüyada ölü el öpmek

Rüyada ölü el öpmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalettir.

Rüyada ölü el öpmek gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada ölü adamın elini öpmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elini öpmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin elini öpmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü insanın elini öpmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments