Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir birinin elini öpmek

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün elinin öpmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini öpmek parasının üstüne para ekleyeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kayınvalidenin elini öpmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına tabir olunur.

Rüyada ölü eli öpmek evlerine dünürcü geleceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elini öpmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölünü elini öpmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments