Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sevilen birinin geleceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada ölü adamın elini öpmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü eli öpmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada ölü annenin elini öpmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, zor günlerin yaşanacağına, daha fazla başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine işarettir.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek şansın açılacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ölülerin elini öpmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments