Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elini öpmek

Rüyada ölünün elini öpmek

Rüyada ölünün elini öpmek işlerin düzgün gideceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, yeni bir sayfa açacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ölünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada ölünün eli öpmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada ölü el öpmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün eline öpmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada ölü eli öpmek borçlanıp, hasta olacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir ölünün elini öpmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments