Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü dedenin elini öpmek

Rüyada ölü dedenin elini öpmek

Rüyada ölü dedenin elini öpmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, çok yorulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine inanılır.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Rüyada dede eli öpmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına inanılır.

Rüyada dedemin elini öpmek birçok iş teklifi alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, özlemlerini bitireceğine delalet eder.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, alim ve bilge insan olacağına, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dedenin elini öpmek herkesin dikkatinin çekileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada dedesinin elini öpmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet eder.

Rüyada dede elini öpmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments