Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının cesedini görmek

Rüyada babasının cesedini görmek

Rüyada babasının cesedini görmek iyi geçiminin biteceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hataların telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının cesedini gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Rüyada ölmüş babanın cesedini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada babasının cesedini görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada baba cesedi görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın cesedini görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına işaret eder.

Rüyada cesetler görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş cesetler görmek kişisel problemlerini çözeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet eder.

Rüyada yolda cesetler görmek geçim derdinden kurtulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yanan cesetler görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments