Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek cesedi görmek

Rüyada köpek cesedi görmek

Rüyada köpek cesedi görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, onları rahat ettireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada köpek cesedi gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Rüyada köpek cesedi görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının cesedini görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Rüyada baba cesedi görmek sorunların kalmayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulur.

Rüyada toplu cesetler görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada kızının cesedini görmek kişinin gönlünü alacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Rüyada inek cesedi görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış cesetler görmek az çalışarak çok gezeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments