Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin cesedini görmek

Rüyada annenin cesedini görmek

Rüyada annenin cesedini görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, işsizin iş bulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işarettir.

Rüyada annenin cesedini gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Rüyada annesinin cesedini görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada annenin cesedini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada bebek ceseti görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cesedi taşımak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek cesetleri görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada cesetin canlandığını görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, doğru olanı seçeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada cesedi denize atmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments