Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde birini görmek

Rüyada atın üstünde birini görmek

Rüyada atın üstünde birini görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada atın üstünde birini gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı bir haber alınacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını at üstünde görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini atın üstünde görmek kendisi ile gururlanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada at üstünde asker görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada at üstünde melek görmek yakında hedefine ulaşacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulur.

Rüyada atın üstünde kendini görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret eder.

Rüyada atın üstünde adam görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi at üstünde görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments