Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstünde melek görmek

Rüyada at üstünde melek görmek

Rüyada at üstünde melek görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, belalara denk gelmeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sorunların yakında son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada at üstünde melek gördüyseniz:

  • Sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada at üstünde melek görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada atın üstünde olmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada atın üstünde olduğunu görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini atın üstünde görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.

Rüyada atın üstünde sünnet çocuğu görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada atın üstünde bebek görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, huzur bulacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments