Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi at üstünde görmek

Rüyada sevgiliyi at üstünde görmek

Rüyada sevgiliyi at üstünde görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok zor günler geçireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi at üstünde gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi at üstünde görmek her zaman şükür içinde olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret eder.

Rüyada atın üstünde kadın görmek gözyaşlarının dineceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada atın üstünde olmak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, Allah katında yükseleceğine delalettir.

Rüyada atın üstünde gezmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, bazen fakirlik görüleceğine rivayet eder.

Rüyada at üstünde kadın görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu at üstünde görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz at üstünde görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, aile saadetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada atın üstünden düşmek geçim sıkıntısının biteceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments