Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstünde asker görmek

Rüyada at üstünde asker görmek

Rüyada at üstünde asker görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş güç sahibi olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Rüyada at üstünde asker gördüyseniz:

  • Bazı konu veya işlerdeki rahatsızlıkları veya düzensizlikleri bir şekle sokmak zor olabilir.

Rüyada at üstünde asker görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada atın üstünde kadın görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın üstünde olmak yeni işlere gireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın üstünde koşmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, dertlerin biteceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, hararetli olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada deniz üstünde at görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments