Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde kendini görmek

Rüyada atın üstünde kendini görmek

Rüyada atın üstünde kendini görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işarettir.

Rüyada atın üstünde kendini gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada atın üstünde birini görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at üstünde padişah görmek iş değişikliğine gidileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada at üstünde asker görmek önün açılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada at üstünde melek görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Rüyada atın üstünde adam görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada at üstünde sünnet çocuğu görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada at üstünde adam görmek ticaretin önünün açılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments