Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde adam görmek

Rüyada atın üstünde adam görmek

Rüyada atın üstünde adam görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine yorulur.

Rüyada atın üstünde adam gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada atın üstünde adam görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at üstünde adam görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde adam görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın üstünde uçmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Rüyada at üstünde asker görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada at üstünde olmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalettir.

Rüyada at üstünde kadın görmek kapanan kapıların açılacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek koltuğunun yükseleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments