Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinin öpmek

Rüyada ölünün elinin öpmek

Rüyada ölünün elinin öpmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinin öpmek gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ölü birini elini öpmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü elini öpmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, şansın yaver gideceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin elini öpmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün eli öpmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments