Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün el öpmek

Rüyada ölünün el öpmek

Rüyada ölünün el öpmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, dolandırılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün el öpmek gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek dini vecibelerini yerine getireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada ölülerin elini öpmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü el öpmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinin öpmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü elini öpmek üzüleceğine ve hastalanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek vaaz ve nasihate, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments