Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini elini öpmek

Rüyada ölü birini elini öpmek

Rüyada ölü birini elini öpmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini elini öpmek gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada ölü el öpmek hayatın pahalılaşmasına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölünü elini öpmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada ölü adamın elini öpmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü elini öpmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, işlerin rayından çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölü eli öpmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, malına gelecek zarara rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalettir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yuva kuracağına işaret eder.

Rüyada ölünün el öpmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments