Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kadının elini öpmek

Rüyada ölü kadının elini öpmek

Rüyada ölü kadının elini öpmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, elinin kolunun bağlanacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek bir sebeple çok zorlanacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın elini öpmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yaşamının uzun olacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının elini öpmek büyük sıkıntıları olmayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek kendisine şifa olacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yeni planlar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments