Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerin elini öpmek

Rüyada ölülerin elini öpmek

Rüyada ölülerin elini öpmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahat bir nefes alacağına, problemlere çözüm bulunacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, büyük aksilikler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada ölülerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki fikirlerden bazıları gerçekten önemsenmeye değer veya hızla ilerleme şansı olan cinsten olabilir.

Rüyada ölü annenin elini öpmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elini öpmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü eli öpmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinin öpmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada ölü elini öpmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine inanılır.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, dertlerine derman arayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek parasal kaygılardan kurtulacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments