Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kör görmek

Rüyada başkasını kör görmek

Rüyada başkasını kör görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada başkasını kör gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Rüyada gözünü kör görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ticaretinin de hızlanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına işarettir.

Rüyada birinin kör olmasını görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalet eder.

Rüyada gözleri kör görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya yorulmaktadır.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek daha fazla başarı kazanılacağına, söz sahibi olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör ebe oynamak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu kör görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yardımının olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kör numarası yapmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments