Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini kefenle görmek

Rüyada ölü birini kefenle görmek

Rüyada ölü birini kefenle görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü birini kefenle gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini kefenli görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye kefen giydirmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, işlerin kapanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işarettir.

Rüyada ölü birini kefende görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, aç kalacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden kefen almak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments