Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kefensiz görmek

Rüyada ölüyü kefensiz görmek

Rüyada ölüyü kefensiz görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, malının da hiç olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefensiz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada ölü birini kefende görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü ve kefen görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü kefenle görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak halinin iyi olduğuna, sağlığının yerinde olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefende görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments