Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kefenlendiğini görmek

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ölü kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek maddi kayba uğrayacağına, tatsız haberlerin alınacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada ölü birini kefenle görmek doğru yolu bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kefende görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde verimin artacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü ve kefen görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ölünün kefenini açmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada ölüye kefen giydirmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ölüden kefen almak üzüntülerin biteceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments