Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü eli öpmek

Rüyada ölü eli öpmek

Rüyada ölü eli öpmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölü eli öpmek gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Rüyada ölü birini elini öpmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek ona mutluluk getireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ölünün el öpmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ölü kayınvalidenin elini öpmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölünü elini öpmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölü el öpmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments