Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden incir almak

Rüyada ölmüş birinden incir almak

Rüyada ölmüş birinden incir almak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden incir almak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada daldan incir yemek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiraz ve incir görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada incir saklamak ünleneceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacında incir görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada incir koparmak yemek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine incir yedirmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada frenk inciri görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, adını herkese duyuracağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments