Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ve incir görmek

Rüyada şeftali ve incir görmek

Rüyada şeftali ve incir görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada şeftali ve incir gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Rüyada şeftali ve incir görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada dalından şeftali koparıp yemek manevi olarak çok yıpranılacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan şeftali toplamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada erik şeftali yemek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, tartışmalı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali kabuğu yemek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, haneye dertlerin gireceğine , kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut ve şeftali görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada soyulmuş şeftali görmek kişinin rahat edeceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments