Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden selam almak

Rüyada ölü birinden selam almak

Rüyada ölü birinden selam almak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, günden güne kazancının artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden selam almak gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada ölüye selam göndermek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına işarettir.

Rüyada ölülerle selamlaşmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, verilen  sözlerin tutulacağına alamet eder.

Rüyada ölüden selam almak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinden selam almak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına rivayet eder.

Rüyada ölüye selam söylemek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına inanılır.

Rüyada ölüyle selamlaşmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye selam vermek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments