Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle selamlaşmak

Rüyada ölüyle selamlaşmak

Rüyada ölüyle selamlaşmak evlat sahibi olunacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, konfor içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri, girişimler ya da ilişkiler bitme noktasına gelirken, bazıları da yepyeni ufuklara açılabilir.

Rüyada ölülere selam vermek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinden selam almak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayatının da düzene gireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle selamlaşmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, büyük zararlar getireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün selam söylemek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, parasının her geçen gün artacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölülerle selamlaşmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada ölüye selam söylemek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye selam yollamak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ölüye selam vermek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments