Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerle selamlaşmak

Rüyada ölülerle selamlaşmak

Rüyada ölülerle selamlaşmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine delalet eder.

Rüyada ölülerle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada ölülerle selamlaşmak başarısızlıklara düşeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada ölüye selam söylemek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada ölüyle selamlaşmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada ölünün selam söylemek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada ölülere selam vermek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, işlerin kara geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden selam almak sorunlarının yakında biteceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Rüyada ölüye selam vermek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye selam göndermek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments