Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir koparıp yemek

Rüyada incir koparıp yemek

Rüyada incir koparıp yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada mezarlıkta incir yemek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, günahların da affolacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle incir yemek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada üzüm incir yemek mal ve varlık sahibi olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir yemek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir reçeli yemek mutlu bir insan olunacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işarettir.

Rüyada incir koparıp yemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işarettir.

Rüyada incir ve üzüm yemek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Rüyada incir pestili yemek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments