Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve ceviz görmek

Rüyada incir ve ceviz görmek

Rüyada incir ve ceviz görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ve ceviz gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada incir ve ceviz yemek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Rüyada incir ve ceviz görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ceviz görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine alamet eder.

Rüyada ceviz ve incir görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet eder.

Rüyada sütlü incir tatlısı görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacından düşmek malını ve canını emniyete alacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük incir görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, sorunlarının da çözüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağaç görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments