Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanın elini öpmek

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, zor durumların biteceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada ölü bir insanın elini öpmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş insanın elini öpmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü insanın elini öpmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments