Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ayağını öpmek

Rüyada annenin ayağını öpmek

Rüyada annenin ayağını öpmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, ancak yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Evde bütçe yapmanıza yardım edebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada annenin ayağını öpmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Rüyada annesinin ayağını öpmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ayağı öpmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek yarar getireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada anne ayağını öpmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek yüksek bir makamı olacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments