Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü adamı öpmek

Rüyada ölü adamı öpmek

Rüyada ölü adamı öpmek sorunların günden güne daha da artacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada ölü adamı öpmek gördüyseniz:

  • Değerli bir katılımcı fırsat olarak değerlendirilebilecek bir iş birliğine katkıda bulunabilir.

Rüyada ölü adamın elini öpmek hayatının güzelliklerle dolacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü adamı öpmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada yabancı adamı öpmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sorunlarının sona ereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek beddua ve ah alacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments