Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Rüyada tanımadığı adamı öpmek rakiplerin her konuda fark atacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı öldürmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamı görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir adamı öldürmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments