Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık oltası bulmak

Rüyada balık oltası bulmak

Rüyada balık oltası bulmak huzur ve saadet bulacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, önün açılacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada balık oltası bulmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Rüyada balık oltası bulmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine delalettir.

Rüyada balık oltası görmek dilediği gibi yaşayacağına, umutlarının söneceğine, işini layığı ile yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık oltasına takılmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işarettir.

Rüyada oltada balık görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada balık oltası almak geniş ve bol rızık elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada oltayla balık avlamak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments